Nugalėtojų ekipos jaunasis talentas Deividas Kapustas buvo nesustabdomas ir pasižymėjo 8 kartus. Per 11 rungtynių vilkint „Kaunas FC“ marškinėlius puolėjas iš viso pelnė jau 43 įvarčius.

Geriausiu rungtynių žaidėju pripažintas D. Kapustas tikrąja to žodžio prasme buvo „košmaras“ priešininkų komandai ir jos vyriausiajam treneriui Ferencui Kecskesui, kuris, nesuvaldęs emocijų, buvo nubaustas raudona kortele ir turėjo palikti salę įpusėjus varžyboms.

Vytautas Škarna pridėjo 3 ivarčius, komandos naujokas ir jauniausias žaidėjas, devyniolikmetis Karolis Grybauskas pelnė savo debiutinius 2 ivarčius, Vitalijus Macijauskas, Karolis Neverdauskas, Linas Vaitkus įmušė po vieną.

„Noriu padėkoti savo komandai už nuveiktą darbą. Tokia sezono pradžia yra atlygis už visas kančias po praėjusio sezono, kai „Kaunas FC“ iškrito iš aukščiausiosios lygos. Tikrai didžiuojuosi vyrais, jie atliko visus namų darbus“, – teigė komandos vadovas Romas Poluskinas.

„Buvo puikios varžybos. Dėkoju visiems žaidėjams už atsidavimą ir sunkų darbą. Esame patenkinti Karolio Grybausko debiutu – jis įmušė pirmus du įvarčius. Taip pat dėkoju naujam vartininkui Renatui Ivaškevičiui“, – sakė komandos kapitonas Eimantas Meidus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)