Vasario 1-os dienos susitikimas su „Sussex FC“ ekipa buvo labai sėkmingas tautiečiams. Pirmo kėlinio pradžioje lietuviai pirmavo 4:0 ir tik kėlinio pabaigoje anglams pavyko sušvelninti rezultatą 5:2. Antrą kėlinį „Kaunas FC“ pradėjo spaudimu ir kontratakomis rezultatą padidino iki 10:3. Antro kėlinio pabaigoje „Kaunas FC“ neišvengė klaidų ir persvara sumažėjo iki 10:5. Po minutės pertraukėlės vyriausiasis treneris Mantas Kvietkus sustiprino gynybą ir, likus kiek mažiau nei dviems minutėms, „Kaunas FC“ pelnė dar du įvarčius, o mačas pasibaigė rezultatu 12:5.

„Esame labai patenkinti rezultatais, žaidėjai pradėjo rungtynes susikoncentravę, užsivedę ir kovingai jau nuo pirmų kėlinio sekundžių. Puikiai atliko visus trenerio reikalavimus, žaidimas vyko plačiai, tokiu būdu mūsų žaidėjai, provokavo „Sussex FC“ gynybą ir naudojosi jos klaidomis. Labai džiaugiamės antro vartininko Mariaus Razumo debiutu ir tai, kad po sunkios traumos į aikštę sugrįžo Deividas Kapustas. Dar turime tris susitikimus su lyderiais. Norint laimėti pirmą vietą turime nugalėti visus priešininkus. Todėl kiekvienam susitikimui ruošiamės išanalizavę priešininkus ir negalime pralaimėti“, – mintimis dalinosi komandos vadovas Romas Poluškinas.

„Kaunas FC“ komandos sudėtis:

Eimantas Meidus (kapitonas)
 - 3 įvarčiai

Česlovas Jarmalauskas - 2 įvarčiai 

Karolis Neverdauskas
 - 2 įvarčiai
Vytautas Škarna - 1 įvartis

Deividas Kapustas - 1 įvartis

Ovidijus Girnius - 1 įvartis

Vitalijus Macijauskas - 
1 įvartis

Marius Razumas (vartininkas) - 1 įvartis


Turnyro lentelė:

1.Futsal Club Enfield1210+3832
2.Kaunas FC119+4327
3.Kickers FC116+1319
4.Barking FC116+219
5.London Zappsport FC103-710
6.Sport London Benfica114-2710
7.Sussex Futsal Club122-296
8.Braintree Futsal Club122-336

Likę susitikimai:


Vasario 8 d.

„Kaunas FC“ - „Kicker FC“.

Vasario 22 d.

„Kaunas FC“ - „Barking FC“.

Kovo 8 d.

„Kaunas FC“ - „Futsal Club Enfield“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)