Ispanas Thiago Alcantara: 19-metis "Barcelona B" komandos saugas gali tapti Xavi įpėdiniu, taip pat jo žaidimo stiliuje pastebima Ronaldinho ir Deco bruožų. Th. Alcantara yra atstovavęs Ispanijos U-17 ir U-19 rinktinėmis, su kuriomis laimėjo pirmenybių medalius.

Olandas Lucas Castaignos: puolėjui vos prieš keletą mėnesių sukako 18-a metų, tačiau jis jau spėjo išsiskirti tarp Roterdamo "Feyenoord" klubo futbolininkų bei patraukė Londono "Arsenal", "Liverpool" ir Londono "Chesea" ekipų (visos Anglija) dėmesį. Rungtyniauja panašiai kaip Thierry Henry geriausiais metais. Kol kas yra atstovavęs tik Olandijos U-19 rinktinei, tačiau niekas nenustebtų, jei jis prasimušti ir į vyrų komandą 2014 pasaulio pirmenybėms.

Vokietis Mario Goetze: Dortmundo "Borussia" klubo saugas, Matthiaso Sammerio apibūdintas kaip vienas talentingiausių visų laikų Vokietijos futbolininkų. 18-metis jau debiutavo nacionalinėje vyrų rinktinėje.

Brazilas Lucas: žaidėjas, kuriam netrukus sukaks 17-a metų, išsiskiria technika ir greičiu. Universalumas dar vienas reikšmingas Lucaso bruožas - jis gali rungtyniauti tiek saugo, tiek puolėjo pozicijose. Sunkiai sustabdomais reidais "Sao Paulo" klube primena Lioneli Messi.

Argentinietis Sergio Araujo: Buenos Airių "Boco Juniors" klubo puolėjas varžovus pranoksta greičiu, kamuolio valdymu bei žaidimu galva. 18-os metų argentinietis rungtyniauja kartu su Juanu Romainu Riquelme bei Martinu Palermo - tai gali dar labiau turėti įtakos jo tobulėjimui.

Portugalas Nelsonas Oliveira: Lisabonos "Benfica" klubui priklausantis, tačiau "Pacos de Ferreira" išnuomotas puolėjas. Būtent šios pozicijos žaidėjui itin trūksta Portugalijos rinktinei ir tikimasi, kad 19-os metų N. Oliveira ateityje užpildys šią spragą.

Anglas Jackas Wilshire'as: saugas, praleidęs puikų sezoną "Bolton" ekipoje, šiuo metu sugrąžintas į "Arsenal" klubą. Vadinamas vienu talentingiausių anglų, kairiakojis, itin ištvermingas. 18-metis jau atstovavo ir savo šalies nacionalinei rinktinei.

Italas Mario Balotelli: Nors puolėjui dar tik 20 metų, tačiau italas jau yra žaidęs UEFA Čempionų lygoje ir laimėjęs trejas Italijos "Serie A" pirmenybes. Tikimasi, kad 2018 metais futbolininkas demonstruos geriausią sportinę formą karjeroje ir bus vienas sunkiausiai sustabdomų puolėjų pasaulyje. Puikus tolimas smūgis, ištvermė, sugebėjimas vienodai valdyti kamuolį su abiem kojomis, teisingas futbolo situacijų vertinimas, nugalėtojo mentalitetas. Ko gero, vienas pavojingiausių Italijos rinktinės ginklų jau 2014 metų planetos pirmenybėse.

Prancūzas Gaelis Kakuta: Prancūzijos futbolo viltis. Su savo šalies U-19 rinktine laimėjo Europos čempionatą. 19-os metų puolėjas itin techniškas ir netrukus turėtų įsitvirtinti "Chelsea" klubo gretose.