G. Bale'as vos pasirodęs aikštėje pelnė pasakišką įvartį per save, kuris jau tituluojamas gražiausiu visų laikų įvarčiu UEFA Čempionų lygos finale. 28-erių futbolininkas pats pripažino, kad tai yra gražiausias įvartis jo karjeroje.

Vis dėlto vien nuostabaus grožio įvarčiu „Real“ puolėjas nepasitenkino – po keliolikos minučių pasinaudojęs varžovų vartininko klaida į „Liverpool“ karstą jis smeigė paskutinę vinį ir nulėmė pergalę 3-1.

„Real“ herojumi tapęs G. Bale'as, kaip ir užuominą apie karjeros Madride pabaigą davęs Cristiano Ronaldo, po rungtynių užminė mįslę apie savo ateitį. Valas pareiškė norintis žaisti kiekvieną savaitę, ko negalėjo patirti šį sezoną.

„Man reikia žaisti kiekvieną savaitę, o ne kas antrą. Taip, šį sezoną buvau traumuotas, bet tik penkias ar šešias savaites. Visą kitą laiką buvau sveikas. Vasarą turiu šią situaciją aptarti su savo agentu“, – sakė G. Bale'as, kuris yra siejamas su sugrįžimu į Angliją.

2013 metais iš Londono „Tottenham“ į Madridą atvykęs futbolininkas aiškiai parodė „Real“ treneriui Z. Zidane'ui, jog su atsarginio role daugiau nebesitaikstys. Čempionų lygoje tik tris kartus klubo startinėje sudėtyje pasirodęs atletas džiaugiasi finale įrodęs savo vertę vos per pusvalandį.

„Žinoma, nusivyliau dėl to, jog nebuvau įtrauktas į starto sudėtį. Jaučiau, kad esu to vertas, bet sprendimus priima treneris. Geriausia, ką galėjau nuveikti, tai padaryti rungtynėse įtaką pakilus nuo suolo. Būtent tai aš ir padariau. Džiaugiuosi pergale, šiemet mes buvome labai geri“, – kalbėjo G. Bale'as.

Ant suolo G. Bale'ą dažnai paliekantis Z. Zidane'as po rungtynių sakė negalintis prižadėti jam vietos startinėje sudėtyje ir kitą sezoną. Pats laiku keitimą atlikęs prancūzas valo dėka įrašė savo vardą greta legendinių strategų bei dabar džiaugiasi ne tik nuostabia futbolininko, bet ir trenerio karjera, kuri dar tik prasideda.

Tik 2016 metais vyriausiojo trenerio poste debiutavęs Z. Zidane'as laimi Čempionų lygą kiekvieną sezoną. Triumfavęs tris kartus iš eilės jis tapo pirmuoju tai padariusiu strategu, o pagal iškovotų trofėjų skaičių prisijungė prie Carlo Ancelotti ir Bobo Paisley, kurie vieninteliai taip pat yra atvedę savo klubus į Čempionų lygos viršūnę tris kartus.

„Mano, kaip trenerio, karjera dar tik prasidėjo, bet aš dirbu legendiniame klube ir džiaugiuosi galimybe kartu su juo kurti istoriją. Dabar mes turime įvertinti ir suprasti tai, ką pasiekėme. Privalome šia akimirka mėgautis. Dėl tokių akimirkų mes ir gyvename“, – sakė apie klubo žaidėjų ateitį kalbėti po pergalės nenorėjęs Zizou.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)