Kairysis gynėjas į „Real“ atvyko iš Liono „Olympique“, už 24-erių jaunuolį „karališkasis“ klubas Liono ekipai turės sumokėti beveik 53 mln. eurų išpirkos mokestį, skelbia BBC.

Tačiau prieš gerą dešimtmetį apskritai nebuvo kalbos apie sportą. Anot „Real“ naujoko, kai jam buvo 15-a metų, gydytojai prognozavo, kad jaunuolis po klubo operacijos daugiau niekada nežais futbolo.

„Sėdėjau invalido vežimėlyje, praleidau apie 6-7 mėnesius ligoninėje, vyko reabilitacija, mokiausi iš naujo vaikščioti.

Medikai man sakė, kad daugiau niekada nebežaisiu futbolo. Tačiau dabar aš Madrido „Real“ klube“, – šypsojosi F. Mendy.

Po reabilitacijos jaunuolis futbolo neužmiršo, 17-os prisijungė prie Prancūzijos ketvirtos lygos klubo.

Dar prieš porą metų Mendy žaidė Prancūzijos antroje pagal pajėgumą lygoje, „Le Havre“ klube. 2017-aisiais birželį prisijungė prie Liono „Olympique“, 2018-asiais lapritį jau debiutavo Prancūzijos rinktinėje rungtynėse su Urugvajumi.

„Visų pirma man dar sunku tuo patikėti“, – prisijungęs prie „Real“ kalbėjo gynėjas.

„Tai nuostabus klubas ir pasirašyti kontraktą su „Real“ man yra kažkas neįtikėtino, fantastika. Aš absoliučiai esu laimingas ir tikiuosi, čia viskas klostysis gerai“, – šypsojosi F. Mendy.



„Real“ šią vasarą papildė belgas Edenas Hazardas, kuris už 168,5 mln. eurų išpirką persikėlė iš „Chelsea“, prie „Real“ prisijungė serbų puolėjas Luka Jovičius iš Frankfurto „Eintracht“ (už 59,5 mln. eurų).

Pavasarį su „Real“ sutartį sudarė gynėjas Ederas Militao (iš „Porto“ už beveik 48 mln. eurų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją