Praėjusį šeštadienį „Arsenal“ išvykoje net 0:4 nusileido „Liverpool“ ekipai ir patyrė pirmą nesėkmę čempionate po 8 nepralaimėtų rungtynių. Tačiau šeštadienį „Kanonieriai“ sugrįžo į pergalių kelią.

Tiesa, pirmoje rungtynių dalyje šeimininkams nepavyko pramušti paskutinę vietą „Premier“ lygoje užimančių svečių gynybos, bet 56 min. Bukayo Saka pagaliau prisišaudė ir tiksliu smūgiu į tolimą vartų kampą ir išvedė „Arsenal“ ekipą į priekį 1:0.

Dar po dešimties minučių pirmojo įvarčių autorių pakeitęs Gabrielis Martinelli perkėlė kamuolį per „Newcastle United“ vartininką ir padvigubino „Kanonierių“ pranašumą.

Iškovojęs pergalę „Arsenal“ su 23 taškais turnyrinėje lentelėje pavijo ketvirtą vietą užimančią Londono „West Ham United“ ekipą. Tuo metu „Newcastle United“ su 6 taškais po 13 rungtynių ir toliau lieka paskutinėje – 20-oje pozicijoje.

Kitose rungtynėse dar vieną solidžią pergalę iškovojo „Liverpool“ ekipa. Jurgeno Kloppo auklėtiniais šeštadienį 4:0 (3:0) sutriuškino „Southampton“ futbolininkus.

Du įvarčius (2 ir 32 minutėmis) nugalėtojams pelnė Diogo Jota, o 37 min. tiksliu smūgiu pasižymėoj Thiago. Ketvirtą įvartį 52 min. į svečių vartus pelnė „Liverpool“ gynėjas Virgilis Van Dijkas.

Antrą pergalę iš eilės iškovojo naujojo trenerio Steveno Gerrardo diriguojama Birmingemo „Aston Villa“. Šį kartą ji 2:1 (1:0) svečiuose įveikė Londono „Crystal Palace“ ekipą.

Tuo metu „Norwich City“ lygiosiomis 0:0 sužaidė su „Wolverhampton“ ekipa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją