„Tottenham“ namuose svečius iš Lesterio sutriuškino 3:0 bei turnyrinėje lentelėje pakilo į šeštąją vietą, kuri kitam sezonui garantuoja UEFA Europos lygos futbolą.

Tuo metu „Leicester“ liko ketvirtoje pozicijoje, tačiau vienu maču daugiau sužaidę Brendano Rodgerso auklėtiniai turi tiek pat taškų (62), kiek ir „Manchester United“ futbolininkai, kurie yra penkti.

Paskutiniajame „Premier“ lygos ture „Leicester“ ir „Man United“ kovos tarpusavyje, tačiau pastaroji ekipa prieš tai dar sužais ir rungtynes su Londono „West Ham United“.

„Tottenham“ reikalus sekmadienio popietę išsprendė per pirmąjį kėlinį. 6-ąją minutę Jamesas Justinas įsimušė į savo vartus, o 37-40-ąją minutėmis dubliu pasižymėjo Harry Kane‘as.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Southampton“ svečiuose 2:0 pranoko „Bournemouth“ klubą, kurio šansai išlikti „Premier“ lygoje lieka minimalūs.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)