Taip vadinamosios „Boxing Day“ – antrosios šv. Kalėdų dienos „Premier“ lygoje – rungtynėse „Trijų liūtų“ kapitoną „Brentford“ fanai pasitiko ne su itin linksmomis dainomis.

„Tu palikai savo šalį nelaimėje“ – girdėjosi stadione, vos 29-erių metų futbolininkas paliesdavo kamuolį.

Priminsime, kad pasaulio čempionato ketvirtfinalio dvikovoje su Prancūzija H. Kane'as 84-ą min. nerealizavo 11 m baudinio, kuris galėjo tapti lemtingu. „Trys liūtai“ pralaimėjo 1:2 ir iškrito iš turnyro. „Esu visiškai sunaikintas, komanda taip pat yra visiškai sunaikinta“, – kalbėjo jis po to.

Pirmadienį atskriejusias fanų pašaipas H. Kane'as nutildė įvarčiu 65-ą min. ir leido „Tottenham Hotspur“ atsitiesti 1:2. Šio įvarčio užteko, kad H. Kane'as taptų „Premier“ lygos antrosios Kalėdų dienos („Boxing day“) rekordininku – 10 įvarčių per 7 dienas. Įvarčius jis pelnė visose septyniose šią dieną žaistose rungtynėse.

Dar vienas pažymėtinas faktas – H. Kane'as per savo karjerą iki pirmadienio buvo pelnęs įvarčius prieš visas „Premier“ lygos komandas išskyrus „Brentford“. Dabar ir šis trūkumas pašalintas.

Tiesa, „Tottenham Hotspur“ pergalei to neužteko. Išlyginamąjį įvartį 71-ą min. pelnė Pierre-Emile Hojbjergas – 2:2. Pirmuosius du įvarčius šeimininkams pelnė Vitaly Janeltas (15) ir Ivanas Toney (54).

Kitų rungtynių rezultatai:

„Crystal Palace“ – „Fulham“ 0:3

„Everton“ – „Wolves“ 1:2

„Leicester City“ – Newcastle“ 0:3

„Southampton“ – „Brighton“ 1:3

„Aston Villa“ – „Liverpool“ 1:3


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją