LFMA penktadienį išplatino pranešimą spaudai apie nutraukiamus darbo santykius su G. Janoniu.

„Atsižvelgdama į Lietuvos futbolo federacijos išsakytą poziciją dėl reikalavimų Lietuvos futbolo bendruomenei priklausančių asociacijų, lygų bei klubų darbuotojų reputacijai, laikydamasi UEFA, FIFA ir LFF įstatų reikalavimų, LFMA priėmė sprendimą nutraukti darbo santykius su projektų vadovu Giedriumi Janoniu“, – skelbiama pranešime spaudai.

Primename, trečiadienį 15min sporto redaktoriaus Kęsto Rimkaus publikacijoje pranešta apie G. Janonio pareigas Nacionalinėje futbolo mėgėjų lygoje (NFML), kurioje jis užėmė projektų vadovo pareigas.

Lietuvos apeliacinis teismas gegužę darė išvadą, jog įvairiais nusikaltimais kaltinamam, bet dar nenuteistam Kamuolinių gaujos lyderiui G. Janoniui nepateisinamai ilgai buvo taikoma griežčiausia kardomoji priemonė.

Daugiau nei ketverius metus – nuo 2018-ųjų balandžio 17-osios dienos – įkalintas Kamuolinių bosas jau gali džiaugtis atvertais vartais į laisvę. O laisvėje G. Janonis neužtruko ieškodamas darbo – sunkiais nusikaltimais įtariamas vyras veiklos rado futbolo mėgėjų asociacijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją