Pastarasis net ir po ketvirtadienio vakarą Italijos taurės turnyre patirto pralaimėjimo Milano "Inter" teigė neketinąs pasitraukti: "Niekas man nieko nesakė, todėl rytoj ketinu vadovauti treniruotei."

"Juventus" vadovai sprendimą dėl jo ateities žada priimti penktadienį.

"Esame nusivylę, nes neįgyvendinome dar vieno prieš sezoną kelto tikslo, – kalbėjo klubo prezidentas Jeanas Claude'as Blanc'as. - Penktadienį susisėsime ir nuspręsime, ką daryti toliau."

Nepaisant to, žiniasklaidoje klausimas dėl atleidimo nebekeliamas - tai konstatuojama kaip faktas, o diskusijos kyla tik dėl asmens, kuris jį pakeis.

Teigiama, kad realiausi kandidatai stoti prie "Juventus" vairo iki šio sezono pabaigos yra Alberto Zaccheroni ir Claudio Gentile, bet jie dirbtų tik laikinai - vasarą būtų siekiama pasirašyti sutartį su kitu specialistu.

Tačiau dabar "Sky Sport Italia" praneša, kad Turino klubas veda aktyvias derybas su R. Benitezu ir siekia neatidėliotino perėjimo jau pačiu artimiausiu metu.

"Liverpool" šį sezoną taip pat nedemonstruoja gerų rezultatų ir jau pasitraukė iš UEFA Čempionų lygos, FA ir "Carling" taurių turnyrų, bet R. Benitezas praktiškai negali būti atleistas, mat turi iki 2014 metų galiosiančią ir milžinišką kompensaciją už nutraukimą numatančią sutartį.

Todėl "Juventus" pasiūlymas britams gali pasirodyti pakankamai patraukus, mat strategas susilaukė gausybės kritikos ir raginimų atsistatydinti.

Šaltinis
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją