Fantastiškame septynių įvarčių trileryje stebuklingai išsikapstė Turino „Juventus“ komanda, kuri svečiuose 4:3 palaužė „AS Roma“ komandą.

Pirmajame kėlinyje įvarčiais apsikeitė Tammy Abrahamas ir Paulo Dybala, o po Henrikho Lorenzo Pellegrini tikslių smūgių Jose Mourinho treniruojami šeimininkai įgijo dviejų įvarčių pranašumą.

Vis dėlto „Senoji senjora“ kovojo iki galo: 70-ąją ir 72-ąją minutėmis pelnyti Manuelio Locatelli ir Danielio Kulusevski įvarčiai lygino rezultatą, o 77-ąją minutę Mattia De Sciglio išvedė svečius į priekį.

81-ąją minutę Matthijsas de Ligtas prasižengė baudos aikštelėje ir už antrąją geltoną kortelę buvo išvartas iš aikštės, tačiau „AS Roma“ komandai taškų tai negarantavo – L. Pellegrini nesugebėjo realizuoti 11 metrų baudinio.

Paskutinėmis minutėmis komandos dar spėjo apsikeisti pavojingomis atakomis, tačiau galiausiai triumfavo „Juventus“. Nors ir laimėjo, Massimiliano Allegri auklėtiniai liko už lyderių ketverto.

Sekmadienį pergales iškovojo visi keturi pirmaujantys „Serie A“ klubai, o dar daugiau įvarčių nei Romoje buvo įmušta Udinėje, kur Bergamo „Atalanta“ 6:2 sutalžė vietos „Udinese“.

„Atalanta“ išsaugojo ketvirtąją poziciją, o trečiosios vietos neužleido „Napoli“ futbolininkai, kurie namuose 1:0 palaužė Genujos „Sampdoria“ vienuolikę.

Pergales iškovojo ir dėl pirmosios vietos atkakliai besivaržantys Milano klubai. „AC Milan“ išvykoje 3:0 nugalėjo „Venezia“ ekipą – du įvarčius pelnė Theo Hernandezas, vieną – Zlatanas Ibrahimovičius.

Viršūnėje išlieka dabartiniai čempionai Milano „Inter“, kurie 2:1 įrodė pranašumą prieš Romos „Lazio“. Pirmajame kėlinyje įvarčiais apsikeitė Alessandro Bastoni ir Ciro Immobile, o pergalingu tapo Milano Skiriniaro įvartis 67-ąją minutę.

Kitose sekmadienio „Serie A“ rungtynėse „Sassuolo“ 5:1 pervažiavo „Empoli“, „Salernitana“ 2:1 pranoko „Verona“, o „Spezia“ 1:0 įveikė „Genoa“.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją