Penktadienį „Senoji Senjora“ namuose 4:1 nugalėjo „Udinese“ futbolininkus ir prieš artimiausius persekiotojus „Napoli“ įgijo jau 19 taškų pranašumą.

„Juventus“ vertėsi be Cristiano Ronaldo, kurį pavadavęs devyniolikmetis italas Moise'as Keanas pelnė pirmuosius du komandos įvarčius.

Po pertraukos darbą pabaigė Emre Canas ir Blaise'as Matuidi. Susitikimo pabaigoje svečiams paguodos įvartį pelnė Kevinas Lasagna.

M. Allegri vos šeštą mačą „Juventus“ gretose sužaidusiu M. Keanu pasitikėjo galvodamas apie svarbų kitos savaitės mūšį UEFA Čempionų lygoje.

Lyderiui C. Ronaldo buvo suteiktas poilsis prieš atsakomąsias aštuntfinalio rungtynes su Madrido „Atletico“ klubu, kuriam Ispanijoje buvo pralaimėta 0:2.

Nepaisant pergalių vietiniame fronte, pastaruoju metu M. Allegri strategija sulaukia vis daugiau kritikos, o fanus papiktino ir trenerio požiūris į Čempionų lygą.

„Antradienį atiduosime visas jėgas. Jei pateksime į kitą etapą, bus nuostabu. Jei ne – nieko baisaus nenutiks. Bandysime laimę kitais metais“, – sakė M. Allegri.

Vis dėlto kitų metų Turine pats 51-erių specialistas gali ir nesulaukti. Jau kurį laiką kalbama, jog „Juventus“ ieško jam pamainos.


Pasak pranešimų, pagrindinis Italijos čempionų taikinys iš pradžių buvo Zinedine'as Zidanas, vėliau akys nukrypo į Jurgeną Kloppą, o dabar nusitaikyta į Pepą Guardiolą.

Negana to, žurnalistas Luigi Guelpa netgi paskelbė, kad dabartinis „Manchester City“ treneris slapta jau susitarė su „Juventus“ dėl ketverių metų sutarties.

L. Guelpa yra žurnalistas, pirmasis paskelbęs apie praėjusią vasarą įvykusį C. Ronaldo perėjimą į „Juventus“ iš Madrido „Real“.

Spaudoje taip pat sklando gandai apie galimą Turino klubo susitarimą su vasarą laisvuoju agentu tapsiančiu „Real“ gynėju Marcelo.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją