Turine atlikus medicinį tyrimą ir išanalizavus gautus duomenis, paskelbta, kad 33-ejų metų metų portugalas turi 20-mečiui futbolininkui būdingas fizines savybes.

Kaip rašo Italijos sporto apžvalgininkas Matteo Bonetti ir šios šalies žiniasklaida, tyrimas atskleidė, jog portugalo kūne riebalų masė siekia tik 7 proc., o įprastai jo amžiaus futbolininko kūne yra 10-11 proc. riebalų masės.

50 proc. Cristiano Ronaldo kūno sudaro raumenų masė, nors įprastai tokio amžiaus žaidėjų raumenų masė siekia 46 proc.

Maža to, C. Ronaldo pripažintas pačiu greičiausiu neseniai Rusijoje pasibaigusio pasaulio futbolo čempionato žaidėju.

33-ejų portugalas vienu metu išvystė 33,98 kilometrų per valandą greitį, pralenkdamas net čempionato žvaigžde tapusį 19-metį prancūzą Kylianą Mbappe.

Po tyrimo prisimintas ir stebinantis faktas, kad C. Ronaldo praėjusio sezono UEFA Čempionų lygos rungtynėse su Turino „Juventus“ įmušė įvartį per save, o šio smūgio metu portugalo koja buvo pakilusi į 2 metrų 30 centimetrų aukštį.

Išlaikyti puikius fizinius duomenis portugalui padeda ne tik darbas treniruotėse, bet ir itin griežta dieta, kurios jis laikosi jau 13 metų.

Dabar visas pasaulis laukia, kaip jam seksis debiutuoti savo naujoje karjeros stotelėje – „Juventus“ klube.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)