Didelio pasipriešinimo iš „Young Boys“ futbolininkų „Juventus“ nesulaukė, o aikštėje siautėjęs Paulo Dybala įvarčius pelnė 5-ą, 33-ą ir 69-ą minutėmis. Svečiai po pertraukos nesirinko priemonių ir be skrupulų griovė ant vejos aikštės šeimininkų žaidėjus.

77-ą minutę už antrą geltonąją kortelę teisėjas pašalino Mohamedą Aly Camarą.

Dar ne vieną progą padidinti skirtumą turėję Italijos čempionai vis dėlto tenkinosi įtikinama pergale 3:0.

Kitas rungtynes spalio 23 dieną Turino ekipa žais išvykoje su „Manchester United“, o „Young Boys“ dėl pirmosios pergalės namie susigrums su „Valencia“.

„Juventus“ 3 – 0 „Young Boys“

5' [1 – 0] Paulo Dybala
33' [2 – 0] Paulo Dybala
69' [3 – 0] Paulo Dybala
77' [antra geltona kortelė] Mohamedas Aly Camara („Young Boys“)

Kitose Vokietijoje vykusiose rungtynėse Anglijos čempionai turėjo vargo. Pirmosios istorijoje UEFA Čempionų lygos rungtynės Hofenheime buvo paženklintos pirmuoju įvarčiu pirmąją minutę.

Ishakas Belfodilas aikštės šeimininkus išvedė į priekį dideliam vietinių sirgalių džiaugsmui. Tačiau vokiečių klubo sirgalių šventė truko 7 minutes – išlyginamąjį įvartį įmušė svečių snaiperis Sergio Aguero.

Anglijos čempionai dominavo aikštėje, tačiau išplėšti pergalę pavyko tik pačioje rungtynių pabaigoje. Tris taškus namo parsivežti jiems leido Davidas Silva, pelnęs įvartį 87-ą minutę.

Po pergalės 2:1 Vokietijoje Pepo Guardiolos auklėtiniai gali lengviau atsikvėpti – pirmose F grupės rungtynėse jie patyrė pralaimėjimą.

Kitas rungtynes spalio 23 dieną „Manchester City“ žais išvykoje su „Šachtar“, o „Hoffenheim“ namie susigrums su Liono ekipa.

„Hoffenheim“ 1 – 2 „Manchester City“

1' [1 – 0] Ishakas Belfodilas
8' [1 – 1] Sergio Aguero
87' [1 – 2] Davidas Silva

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją