Geltonomis ir raudonomis kortelėmis nuspalvintame čempionų mūšyje pirmieji pasižymėjo „Juventus“ futbolininkai. 24 min. „Inter“ pažeidė taisykles savo baudos aikštelėje ir prie 11 metrų žymos stojęs Cristiano Ronaldo antruoju bandymu pasiuntė kamuolį į tinklą.

Vis dėlto, po 11 minčių analogiškos progos pasižymėti sulaukė „Inter“ ir šios komandos snaiperis Romelas Lukaku šaltakraujiškai realizavęs baudinį rezultatą išlygino.


Baigiantis pirmam kėliniui šeimininkai surengė dar vieną rezultatyvią ataką, kurios smaigalyje atsidūręs Juan Cuadrado nuginklavo „Inter“ vartų sargą Samirą Handanovičių.

Antrame kėlinyje „Juventus“ situacija gan greitai komplikavosi, kai tiesioginė raudona kortelė buvo parodyta Rodrigo Bentancurui. Dar daugiau problemų kilo, kai 83 min. „Juventus“ gynėjas nukreipė kamuolį įsavus vartus ir rezultatą išlygino.

Tačiau paskutinis žodis šiose rungtynėse priklausė „Juventus“ futbolininkams. J. Cuadrardo 88 min. uždirbo 11 metrų baudinį ir pats jį užtikrintai realizavo.


Jau per teisėjo pridėtą laiką iš aikštės buvo pašalintas antrą geltoną kortelę užsidirbęs „Inter“ saugas Marcelo Brozovicas.
Svarbią pergalę iškovojusi „Juventus“ ekipa su 75 taškais „Serie A“ pirmenybėse pakilo į 4 vietą. Tiesa, buvusius čempionus atgal į Europos lygos varžybų regioną gali nustumti 73 taškus turinti ir sekmadienį su Florencijos „Fiorentina“ žaisianti Neapolio „Napoli“ komanda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)