Čia vilniečiai susitiks su ketvirtą vietą stipriausioje Latvijos lygoje užimanti Liepojos „Metalurgs“ komanda. Draugiškas susitikimas Juodkrantės stadione prasidės 16-ą val.

Parodomosios rungtynės tarp keturių lietuvių - Luko Kocahanusko, Mindaugo Bagužio, Ryčio Leliūgos ir Tomo Tamošausko atstovaujamos „Metalurgs“ ekipos ir VMFD „Žalgirio“ – vienas didžiausių šių metų sporto renginių Neringos kurorte.

„Neringoje aktyvus kurortinis gyvenimas nesibaigia kartu su vasara. Atvirkščiai, siekiant pratęsti sezoną, tiek savivaldybė, tiek kurorto verslininkai dar didesnį dėmesį skiria kultūrinių ir sportinių renginių programai. Viliuosi, kad draugiškos rungtynės tarp vienų stipriausių Lietuvos ir Latvijos futbolo komandų, suteiks daug įspūdingų akimirkų ir leis pasigrožėti kaip niekad gražia – rudenėjančia Neringa“, - sakė Neringos savivaldybės meras Antanas Vinkus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)