Šiose rungtynėse visus tris įvarčius pelnė „Freiburg“ futbolininkai. 6 min. puikiu baudos smūgiu pasižymėjo Vincenzo Grifo, 53 min. Rolandas Sallai nukreipė kamuolį į vartų tinklą ir padvigubino šeimininkų ekipos pranašumą, 59 min. Dortmundo ekipos viltis išsigelbėti atgaivino kamuolį į savus vartus nukreipęs Yannikas Keitelis.

Visgi, nepaisant visų Erlingo Haalando pastangų, daugiau įvarčių nebuvo ir „Borussia“ patyrė netikėtą pralaimėjimą. Tai buvo jau antra Dortmunfo ekipos nesėkmė šią savaitę. Praėjusį antradienį „Borussia“ rungtynėse dėl Vokietijos Supertaurės 1:3 turėjo pripažinti Miuncheno „Bayern“ pranašumą.

Tuo metu „Wolfsburg“ ekipa svečiuose 2:1 įveikė Berlyno „Hertha“ ir iškovojo antrą pergalę čempionate. Stambiausią pergalę šeštadienį iškovojo Lėverkuzeno „Bayer“, savo aikštėje 4:0 sutriuškinęs Menchengladbacho „Borussia“. Pergalę iškovojo ir „Bochum“, savo aikštėje 2:0 įveikęs „Mainz“.

Kitose rungtynėse Bundeslygos naujokai „Greuther Furth“ 1:1 sužaidė su „Arminia Bielefeld“, o Frankfurto „Eintracht“ be įvarčių baigė rungtynes su „Augsburg“ ekipa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)