Pastaruoju metu šeštoje lentelės vietoje esančių jonaviškių (6 taškai) sėkmė nelydėjo, kai trečiadienio vakarą „Trakams“ užteko vieno įvarčio, kuris ir nulėmė jų pergalę rezultatu 0:1 (0:1). Tai jau buvo ketvirtas „Jonavos“ pralaimėjimas iš eilės.

Komandos kapitonas Tadas Eliošius sako, kad žaidėjai per dvi dienas bandys pamiršti nusivylimo kartėlį ir pasiruošti artėjančiam susitikimui.

„Sunku pralaimėti, kai sezono pradžia buvo tikrai nebloga. Viskas prasidėjo tada, kai žaisdami daugumoje su Vilniaus „Žalgiriu“ praleidome du įvarčius, paskui su Klaipėdos „Atlantu“ nelaimėjome rungtynių, kurias, mano nuomone, turėjome laimėti. Labiausiai gaila, kad praleidome įvarčius iš niekur nieko. Mes nežaidėme blogai. Ketveriose pralaimėtose rungtynėse varžovai nebuvo galva geresni, tačiau mums sunkiai sekėsi atakuoti. Vis dėlto reikia nenusiminti, pamiršti, kas buvo, ir ruoštis ateinančiam susitikimui“, – sakė T. Eliošius.

A lygos IX ture į Jonavą atvyksta trečioje vietoje žengianti ir paskutiniu metu gerą formą demonstruojanti „Sūduva“ (15 tšk.). Paskutiniame ture 2:0 (2:0) Kauno „Stumbrą“ įveikęs Suvalkijos klubas su „Jonava“ susitiko pirmose čempionato rungtynėse. Tada žiūrovai Marijampolėje išvydo tikrą trilerį. Per pridėtą teisėjo laiką „Sūduvą“ į priekį išvedė Andro Švrljugos įvartis, tačiau pakartotiniu smūgiu paskutinėmis mačo sekundėmis rezultatą išlygino Laurynas Stonkus ir rungtynės baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 3:3 (1:1).

„Sūduva“ šiuo metu rodo gerą formą. Pirmame mūsų susitikime mums padėjo ir sėkmė, įmušėme išlyginamą įvartį paskutinėmis sekundėmis. Kiek teko stebėti jų žaidimą, jie atrodo tikrai gerai, nemažai įmuša. Bus sunku, bet mes nusiteikę baigti pralaimėjimų seriją. Svarbiausia atsigauti, žaisti savo žaidimą ir, manau, viskas bus gerai. Analizavome savo klaidas, tad stengsimės vienas kitam daugiau padėti“, – prieš laukiančias rungtynes kalbėjo T. Eliošius.

Pirmuose turuose rezultatyviai rungtyniavusi Jonavos ekipa šiuo metu jaučia įvarčių badą. Atakuojantį futbolą norintys rodyti jonaviškiai sunkiai randa kelią link varžovų vartų. Tuo metu „Sūduva“ su 16 tikslių smūgių yra viena rezultatyviausių čempionato ekipų.

„Mes jau trejose rungtynėse nepelnėme įvarčio. Norime pagaliau vėl pasižymėti ir ne vieną kartą. Žinoma, svarbu bus ir apsiginti“, – intrigą rungtynėse žadėjo kol kas vieną kartą pasižymėjęs klubo kapitonas.

Rungtynės Jonavos miesto stadione šį šeštadienį (balandžio 29-ą dieną) prasidės 13.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)