Tuo pasinaudojo Didier Drogba, pasiuntęs kamuolį į tinklą prieš pat didžiąją pertrauką - tai buvo vienintelis šeimininkų smūgis į vartų plotą, lėmęs pergalę 1:0.

„Nėra lengva, kai dešimt varžovų žaidėjų ginasi kone baudos aikštelėje ir išnaudoja vienintelę greitą ataką“, - sakė J. Guardiola. - Tačiau tokie iššūkiai laukia pasiekus Čempionų lygos pusfinalį - privalome susitaikyti ir mėginti išspręsti problemas.

Turėsime ieškoti kitų kelių progoms susikurti. „Chelsea“ ekipa ginasi labai giliai, tad prireiks kantrybės ir įkvėpimo. Visgi ir šį vakarą turėjome daug galimybių pelnyti įvartį“.

Tuo metu „Chelsea“ komandos strategas Roberto Di Matteo džiaugėsi pergale, tačiau pridūrė, kad abiejų komandų šansai patekti į finalą išlieka lygūs.

„Rezultatas, žinoma, puikus“, - kalbėjo italas. - Žinojome, kad prieš „Barcelona“ klubą reikės daug gintis. Mače prieš bet kokią komandą - Madrido „Real“ ar „Milan“ - jie ilgai kontroliuoja kamuolį, tad tenka sumažinti progų skaičių iki minimumo bei išnaudoti savo galimybes.

Manau, kad šansai žengti tolyn išlieka 50 prieš 50. Laukia rungtynės išvykoje, kurios tikrai bus sudėtingos. Visgi mano auklėtiniai jau įrodė turį pakankamai ryžto, narsos ir gebėjimo kautis prieš šią puikią komandą“.

Atsakoma dvikova vyks balandžio 24-ą dieną „Camp Nou“ stadione.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją