"Santiago Bernabeu" stadione svečiai įveikė mirtiną priešą 2-1. Atsakomoji dvikova vyks po savaitės Barselonoje.


"Žinojome, kad privalome įmušti, tačiau kova dar nebaigta,- sakė Guardiola. - "Real" visuomet rungtyniauja iki pabaigos. Dabar mūsų dėmesio centre - lygos mačas sekmadienį su "Malaga".

Daug dėmesio susilaukė "Real" gynėjas Pepe, viename epizodų užmynęs ant Lionelio Messi rankos pirštų. Visgi strategas nesivėlė į diskusijas.

"Pepe? Futbolininkai apie tai kalbėjo, bet aš nemačiau, kas įvyko. Manau, kad vaizdo įraše viskas matosi puikiai",- pridūrė jis.

J. Mourinho prisiima kaltę už pralaimėjimą

Madrido „Real“ komandos vyriausiasis treneris Jose Mourinho pareiškė prisiimantis visą kaltę dėl patirto pralaimėjimo.

Pirmieji rungtynėse, dėka Cristiano Ronaldo įvarčio, į priekį išsiveržė „Real“ žaidėjai, tačiau katalonų gynėjų Carleso Puyolio ir Erico Abidalio įvarčiai nulėmė svečių pergalę. „Real“ futbolininkai aikštę paliko aidint patyčioms iš tribūnų.

„Supratau, kas vyko tribūnose, tačiau neįsiklausiau nei prieš rungtynes, nei po jų. Atsakomybė krenta ant mano pečių, ypač, kai komanda pralaimi. Dėl pergalės nusipelnę keletas, o dėl pralaimėjimo kaltas tik vienas. Ilgai dirbu futbole ir tai suprantu“, - kalbėjo portugalas.

„Mano nuomone, šiose rungtynėse mūsų komandoje geriausiai žaidė Cristiano Ronaldo. Galimybė prasibrauti į Karaliaus taurės pusfinalį dabar komplikuota, jei ne labai komplikuota“, - pridūrė J. Mourinho.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją