Vienas iš pareiškusių nepasitenkinimą buvo AC „Milan“ ekipos puolėjas Zlatanas Ibrahimovičius.

„Kaip galima skirti tokius baudinius? Jeigu teisėjas skyrė tokį abejotiną baudinį į mūsų vartus, tai turėjo skirti ir tada, kai buvo prasižengta prieš mane. Negaliu patikėti, kad jis nusprendė šitaip mus nubausti tada, kai kamuolys nebuvo žaidime. Atrodo, kad UEFA nori konkrečių dviejų komandų Čempionų lygos finale. Dabar suprantu kaip jaučiasi Jose Mourinho kiekvieną kartą lankydamasis „Camp Nou“ stadione“, – kalbėjo Z. Ibrahimovičius.

Tačiau J. Guardiola mano, kad baudiniai buvo paskirti pagal taisykles.

„Mes nesiskundėme dėl nepaskirtų baudinių pirmame mače. Vaizdo kartojimai rodo, kad abu baudiniai privalėjo būt skirti. Kai laikai savo varžovą už marškinėlių baudos aikštelėje – tai baudinys. Šito išmokau jau tada, kai buvau vaikas“.

„AC „Milan“ ekipa įmušė įvartį gan keistoje kontratakoje, tačiau jie į vartus mušė tik tris kartus, o mes – 21. Mes turėjome žymiai daugiau galimybių pasižymėti“, – tikino katalonų strategas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją