Lietuvos čempionai savo sirgalių akivaizdoje net 1-4 pralaimėjo Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkams, kurie užtikrintai žengė į taurės turnyro pusfinalį.

Dažnai klydę „Sūduvos“ gynėjai problemų sau susikūrė jau rungtynių pradžioje. Pirmąjį įvartį žalgiriečiai mušė 10-ąją minutę, kai Ivaną Kardumą nuginkluoti pavyko rezultatyviausiam A lygos futbolininkui Liviu Antaliui.

30-ąją minutę svečių persvarą padvigubino Louisas Ogana, o šie du futbolininkai po vieną tikslų smūgį pridėjo ir antrajame kėlinyje.

L. Ogana dar kartą pasižymėjo 63-ąją, o L. Antalis – 70-ąją minutę.

Per likusį rungtynių laiką marijampoliečiams pavyko išvengti pažeminimo ir sušvelninti atsilikimą iki trijų įvarčių: 72-ąją minutę įmušė Giedrius Matulevičius.

Marijampolės ekipa visą penktadienį keliavo iš Glazgo, šeštadienį turėjo treniruotę ir sekmadienį į kovą stojo be poilsio.

„Žalgiris“ tapo trečiuoju į taurės pusfinalį patekusiu klubu. Anksčiau tai padarė Alytaus „Dainava“ ir Kauno „Stumbras“.

Sekmadienio vakarą dėl paskutinio bilieto kovos „Palanga“ ir „Kauno Žalgiris“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)