„Džiaugiuosi, kad toks turnyras surengtas vaikams, nes viskas, kas daroma dėl vaikų, yra gerai. Tam, kad surengtum tokį turnyrą, reikia įdėti daug pastangų, daug triūso ir daug investicijų. Džiaugiuosi, kad šis turnyras dar labiau prisidės prie to, kad jaunimas bus atplėštas nuo kompiuterių ir nuo gatvės.

Noriu pasakyti, kad šis turnyras yra kompetentingas, su solidžiais rėmėjais, su didesniu, nei įprasta vaikams, spaudos dėmesiu ir, neabejotinai, su didesne motyvacija. Sėkmės atveju, tu gali susikauti su tokiais klubais, kaip „Barcelona“, Milano „Inter“ ir kitais, o šių klubų skautai visada ieško talentingų vaikų“, - būsimo turnyro svarba neabejojo E. Jankauskas.

Turnyro nugalėtojas įgis teisę dalyvauti jaunimo Čempionų lygos finalo etape. Dėl kelialapio į jį, kvalifikaciniame etape, varžysis 25 šalių jaunimo futbolo akademijos. Tarp dalyvių, tokie klubai, kaip „Barcelona“, „Paris Saint Germain“, Milano „Inter“, Amsterdamo „Ajax“, Stambulo „Galatasaray“ ir kiti.

Finalo etapui, kuris įvyks Bulgarijoje, suteiktas „Auksinio batelio“ ir „Auksinio kamuolio“ laimėtojo, buvusio „Barcelona“ klubo ir Bulgarijos rinktinės legendinio puolėjo Christo Stoičkovo vardas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)