Iki naujojo futbolo sezono liko nei daug, nei mažai - beveik pusantro mėnesio, o „Ekrano“ jaunimo komanda jau pradėjo pasiruošimą dublerių čempionatui. FKE TV apsilankė jaunimo treniruotėje, kuri šį kartą vyko aerobikos salėje. Šiame aerobikos užsiėmime futbolininkai trumpam tapo kovotojais ir demonstravo kovos menų judesius ir smūgius. Futbolininkus treniruojantis komandos vyr. treneris Valdas Dambrauskas tvirtino, kad tokia treniruočių įvairovė vaikinams išeis į naudą.

Gynėjo pozicijoje žaidžiantis Aivaras Meškinis pripažino, kad papildomais judesiais paįvairinta aerobika reikalauja didelės ištvermės ir jėgų, o tokia treniruotės forma paliko gerą įspūdį. Komandos naujokai, praėjusiame sezone Gargždų „Bangos“ ekipai atstovavę broliai Simonas ir Sigitas Urbiai tvirtino, kad Panevėžyje daugiau dėmesio skiriama ne tik treniruotėms su kamuoliu, bet ir netradicinei aerobikai. Tiesa, Sigitas Urbys juokavo, kad išmoktus kovos menų veiksmus bus galima panaudoti konfliktų sprendimui.

Po treniruotės pakalbintas vaikinų treneris Valdas Dambrauskas pasakojo, kad tiek pasiruošimas naujajam sezonui, tiek komandos komplektavimo darbai vyksta sklandžiai. Treneris pasidžiaugė kad beveik 20 jaunuolių treniruotėse dirba noriai ir deda visas pastangas, kad sezonui būtų pasiruošta taip, kaip įpareigoja „Ekrano" vardas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)