Tiesa, bent jau kol kas, anksčiau Anglijoje žaidęs futbolininkas, nors ir treniruosis su pagrindine „Kauno Žalgirio“ komanda, rungtyniaus „Kauno Žalgirio B“ ekipoje ir varžysis LFF II lygos pirmenybėse, kuriose jau spėjo ir debiutuoti.

Birželio 4 dieną futbolininkas vilkėjo „Kauno Žalgirio B“ komandos marškinėlius II lygos pirmenybių rungtynėse su Kazlų Rūdos „Šilo“ komanda ir jose pasižymėjo įvarčiu. Startinėje sudėtyje žaidęs P.Otele pirmojo kėlinio pabaigoje išvedė kauniečius į priekį, tačiau rungtynės baigėsi lygiosiomis 1:1. Komandos naujokas žaidė iki 57-osios rungtynių minutės ir vėliau buvo pakeistas.

Komandoje futbolininkas vilkės 16 numeriu pažymėtus marškinėlius ir sieks prasibrauti į pagrindinę komandą.

LFF II lygos Pietų zonos pirmenybėse „Kauno Žalgirio B“ komanda po keturių sužaistų rungtynių savo sąskaitoje turi 10 taškų ir žengia ketvirtoje vietoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)