Savaitgalį vykusių rungtynių tarp Klaipėdos „Atlantos“ ir REO (0:0) klubų 37 minutę M. Grigalevičius aikštės viduryje šiurkščiai prasižengė prieš varžovą ir buvo išprašytas iš aikštės.

Antradienį paskelbtu Lietuvos futbolo federacijos (LFF) sprendimu, už šį veiksmą REO žaidėjas turės praleisti artimiausias dvi dvikovas.

„Remiantis LFF Drausmės kodekso 29 ir 29.3 str. diskvalifikavimas 1 (vienerioms) rungtynėms skiriamas už pažeidimus rungtynių metu, už kuriuos yra paskirta raudona kortelė. Pagal LFF Drausmės kodekso 29.5 straipsnį drausminiai organai, įvertinę pažeidimo padarymo aplinkybes ir pasekmes, gali skirti diskvalifikacija didesniam rungtynių skaičiui nei nurodyta standartinėje sankcijoje. DK nutaria skirti šią sankciją: diskvalifikuoti M. Gigaleviciu dvejoms rungtynėms“, - rašoma LFF Drausmės komiteto posėdžio protokole.

Primename, kad pirma raudona kortele šiame sezone M. Grigalevičius buvo nubaustas pirmo turo rungtynėse su Alytaus „Dainava“ (2:3), kai 80 min. gavo antrą įspėjimą.

REO ekipa su 2 taškais po 5 turų žengia paskutinėje, dešimtoje, vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją