Antrininkas pasirodė esąs 29-erių metų Lesteryje gyvenantis paštininkas Lee Chapmanas. Jis drauge su futbolininkais jų pergalę Anglijos čempionate toliau šventė restorane.

Priminsime, kad „Leicester“ ekipa pirmadienį anksčiau laiko, likus dar dviems turams iki turnyro pabaigos, užsitikrino Anglijos „Premier“ lygos nugalėtojų titulą, kai artimiausi persekiotojai Londono „Tottenham“ futbolininkai sužaidė tik lygiosiomis 2:2 su kitu sostinės klubu „Chelsea“.

„Leicester“ žaidėjai šias rungtynes žiūrėjo J. Vardy namuose. 29-erių metų puolėjas 2015-2016 metų sezone Lesterio klubui atstovavo 34-eriose rungtynėse, pelnė 22 įvarčius ir tęsia kovą dėl rezultatyviausio čempionato žaidėjo vardo.

Dar prieš šešerius metus J. Vardie žaidė septintoje pagal pajėgumą Anglijos futbolo lygos „Stocksbridge Park Steels“ klube, buvo teistas už tai, kad prie naktinio klubo sumušė du žmones ir dirbo anglies pluošto gamykloje už 30 svarų atlyginimą per savaitę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)