„Aristokratai“ per pirmus 11 šio sezono Anglijos „Premier“ lygos čempionato mačų iškovojo tik tris pergales ir šiuo metu rikiuojasi penkioliktoje vietoje, nuo lyderių „Manchester City“ futbolininkų atsilikdami jau 14 taškų.

Po praėjusį savaitgalį patirto dar vieno pralaimėjimo „Liverpool“ ekipai 1:3 J. Mourinho ir vėl atsidūrė po žiniasklaidos didinamuoju stiklu. Buvo skelbta, esą portugalas tam, kad išsaugotų savo darbą, turi savaitę. Vis dėlto, anot J. Terry, treneris dėl šios situacijos nekaltas.

„Tiek futbolininkai, tiek aš pats, galime pasakyti, jog mes nežaidžiame pakankamai gerai“, - prieš UEFA Čempionų lygos akistatą su Kijevo „Dinamo“ klubu kalbėjo anglas. - Tai - ne trenerio kaltė. Žaidėjai visu šimtu procentų jį palaiko. Mes esame kartu. Jis pagal visus aspektus yra geriausias strategas, su kuriuo man kada nors teko dirbti. Esu tikras, kad įveiksime visas bėdas.“

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)