Praėjusį sezoną su Madrido „Real“ klubu atsisveikinęs treneris šios vasaros pradžioje antrą kartą per savo karjerą stojo prie Londono „Chelsea“ ekipos vairo.

50 metų strategas iš Portugalijos taip pat pažadėjo, jog jeigu „mėlyniesiems“ nepavyks iškovoti nei vieno titulo - jis paliks „Chelsea“.

„Žinoma, šį sezoną trokštu klubui padovanoti trofėjų. Aš nepasikeičiau ir esu tas žmogus, kuris klube nebus trejus ir ketverius metus jei nepavyks laimėti turnyrų“, - teigė J. Mourinho.

„Šiuo atveju aš nelauksiu, kol klubas man pasakys: mes esame nelaimingi ir mūsų keliai privalo išsiskirti. Aš būsiu pirmas, kuris tai pasakys. Atsiduosiu klubui, bet jai nepavyks pasiekti teigiamų rezultatų, teks atsisveikinti“, - aiškino naujasis „Chelsea“ treneris.

Pirmose naujojo Anglijos futbolo čempionato rungtynėse „Chelsea“ namuose sekmadienį susitiks su „Premier“ lygos naujoku „Hull City“ klubu.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)