Buvęs ilgametis Dortmundo „Borussia“ ekipos strategas J. Kloppas neseniai Liverpulio ekipoje pakeitė Brendaną Rodgersą. Vokiečio laukia nelengva užduotis. „Liverpool“ smarkiai buksuoja, klubas per 8 turus surinko tik 12 taškų ir užima 10 vietą. Liverpulio futbolininkai iš pastarųjų šešių dvikovų laimėjo vos vieną. Komandai keliamas tikslas patekti į pirmą ketvertą, kad gautų kelialapį į UEFA Čempionų lygą.

Pastaruosius keletą metų „Liverpool“ klubui „Spurs“ ekipa yra paranki varžovė. Liverpulio komanda laimėjo visas penkerias paskutines tarpusavio rungtynes EPL pirmenybėse. Praėjusį sezoną „Liverpool“ komanda iš Londono parsivežė solidžią pergalę – 3:0. Šiame čempionate „Tottenham Hotspur“ ekipa yra 8 vietoje, turi 13 taškų. Beje, „Spurs“ futbolininkai po pralaimėjimo pirmame ture paskui septyneriose rungtynėse iš eilės nepatyrė nė vienos nesėkmės.

Nemenką susidomėjimą kelia ir šeštadienį įvyksiantis Liverpulio „Everton“ klubo susirėmimas su „Manchester United“ ekipa. „Raudonieji velniai“ po 7 turų buvo pakilę į pirmą vietą, bet net 0:3 nusileido Londono „Arsenal“ futbolininkams ir nukrito į trečią poziciją (16 taškų). „Everton” sukaupė 13 taškų ir yra septintoje vietoje. Ši komanda kaunasi be pralaimėjimo, pelnė jau penkias pergales iš eilės. EPL pirmenybėse „Everton“ komanda yra patyrusi tik vieną nesėkmę.

Lygos naujokas „Watford“ klubas, kurio atsarginis vartininkas yra Giedrius Arlauskis, šeštadienį savo aikštėje priims „Arsenal“ atstovus. Votfordo klubas, surinkęs 10 taškų, užima 12 vietą. Tuo tarpu „kanonieriai“, kurių taupyklėje 16 taškų, yra antri.

Transliacijų tvarkaraštis:

Šeštadienis, spalio 17 d.

14.40 val. „Tottenham Hotspur“ – „Liverpool“;
16.55 val. „Everton“ – „Manchester United“;
19.25 val. „Watford“ – „Arsenal“.

Sekmadienis, spalio 18 d.

Pirmadienis, spalio 19 d.

21.55 val. „Swansea City“ – „Stoke City“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją