Pastaruoju metu bavarai susilaukė daug kritikos dėl savo žaidimo. UEFA Čempionų lygoje jie patyrė fiasko, kuomet pusfinalyje bendru rezultatu 5:0 Madrido „Real“ įveikė turnyro čempionus.

Vokietijos „Bundesliga“ pirmenybėse titulą anksti užsitikrinusiai Miuncheno ekipai šiame sezone dar liko trejos rungtynės, tačiau J. Guardiola per jas žaidimo neketina keisti.

„Aš turiu savo filosofiją ir mes ją naudosime prieš „Hamburger“, „Stuttgart“, Vokietijos taurės finale bei kitame sezone“, – spaudos konferencijoje pasakojo ispanas.

„Aš neatėjau čia, kad pakeisčiau Vokietijos futbolo kultūros, bet aš turiu savo idėjas šiam žaidimui. Negaliu išmokyti žaidėjų žaisti pagal kitus trenerius, todėl jie turi prisitaikyti prie manęs.

Pralaimėjimas prieš Madrido „Real“ klubą tik sustiprino mano tikėjimą savo žaidimo filosofija. Mes pusfinalyje nepasipriešinimo puikiai ekipai. Žinoma, tokie dalykai atsitinka ir tai labai apmaudu“, – pridūrė J. Guardiola.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)