Nusikaltimas įvykdytas apleistoje automobilių stovėjimo aikštelėje. Nužudyto futbolo agento kūnas rastas greta „Volkswagen Touareg“ markės automobilio.

Anot policijos pranešimo, R. Bezzubovas mirė įvykio vietoje. Prieš įvykdant nusikaltimą, žudikai sekė savo būsimosios aukos automobilį – gaudynės baigėsi šūviais minėtoje stovėjimo aikštelėje.

Į futbolo agentą buvo paleistas ne vienas šūvis, po pirminės apžiūros suskaičiuotos bent trys kulkų paliktos skylės automobilio kapote.

Anot Delfi pranešimo Latvijoje, R. Bezzubovas pats yra buvęs futbolininkas, kartą net patekęs į išplėstinį šalies jaunimo U-19 rinktinės sąrašą, tačiau komandoje niekada nedebiutavęs.

Jis saugo pozicijoje žaidė Rygos „Daugava“, „Jūrmala“ ir dar keliose kitose Latvijos komandose, trumpai buvo legionieriumi Albanijos lygoje.

Baigęs karjerą R. Bezzubovas tapo futbolo agentu, jis buvo vienas iš kelių Latvijos piliečių, besidarbavusių tarptautinėje rinkoje.

R. Bezzubovui priklausė agentūra „BR-Sport agency“, atstovavusi netgi keliems buvusiems Latvijos rinktinės žaidėjams, taip pat ir į Latviją atvykstantiems futbolininkams iš užsienio.

Paskutiniu metu agentūra buvo įsivėlusi į keletą ginčų su savo futbolininkų atstovaujamais klubais, iš kurių latvių žiniasklaidoje plačiai nuskambėjo nesutarimai su „FC Valmiera“.

Informuojama, kad „BR-Sport agency“ apyvarta bent jau oficialiais duomenimis buvo labai menka.

Rygos policija pradėjo įvykio tyrimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)