Laidos vedėjas ir didelis futbolo entuziastas Ervinas Kvitkauskas sako, kad laidoje įdomios informacijos galės rasti ir tie, kurie tik pradeda domėtis futbolu ir jau daug žinantys gerbėjai, o jos žiūrėjimas padės praturtinti pokalbius apie futbolą su bendraminčiais.

„Visas dėmesys dabar bus nukreiptas į Europos futbolo čempionatą, kuris grįžta – turėjo vykti praėjusią vasarą, bet dėl pandemijos buvo nukeltas. Buvo daug dvejonių, ar jis apskritai įvyks, tai manau, kad futbolo gerbėjai labai laukė ir labai džiugiai pasitiko tą žinią. Mūsų laida dabar visą mėnesį bus koncentruota būtent į jį“, – apie laidos turinį pasakoja „Įvartis. Euro 2020“ vedėjas.

Jo teigimu, laidos žiūrovų auditorija yra labai įvairi – nuo kiemuose kamuolį spardančio ar futbolo treniruotes lankančio mokyklinuko iki futbolu susidomėjusio vyresnio amžiaus žmogaus, kuriam įdomu tai, kas vyksta aplink. Laidos „Įvartis. Euro 2020“ metu bus stengiamasi tiek daugiau apie futbolą nusimanančiam žiūrovui suteikti įdomios informacijos, tiek prisitaikyti prie to, kuris futbolą žiūri rečiau, bet Europos ir Pasaulio čempionatai jam yra įdomūs.

Ervinas Kvitkauskas sako, kad didžiųjų čempionatų metu susidomėjimas futbolu išauga: „Matosi toks pagyvėjimas, kad žmonės, kurie galbūt ne iki galo domisi futbolu, kai jis vyksta žiemą, rudenį – tuo klubiniu futbolu, rinktiniu futbolu domisi. Stengiamės pateikti tą informaciją, kuri yra gilesnė, bet ją pateikti šmaikščiau, įdomiau, kad kiekvieno ausiai ji būtų prieinama ir visi ją suprastų.“

Laidos metu bus aptariamos ir analizuojamos futbolo rungtynės, prognozuojami būsimi mačai. „Daugiausia kalbėsime apie tas komandas, kurios bus tarp lyderių, nes jos čempionate išsilaikys ilgiausiai ir sutelks didžiausią dėmesį, bet pradžioje, kol yra visos 24 šalys, mėginsime dėmesį padalinti joms visoms“, – dalinosi pašnekovas. Kūrybinė komanda taip pat koncentruosis į tai, kas vyksta aplink futbolo stadioną, pavyzdžiui, kaip Europos čempionatą pasitinka fanai.

Futbolo entuziastas mini, kad čempionato metu tarp kolegų ir tarp draugų neretai vyksta pokalbiai, kur aptariama, kaip sekasi vienai ar kitai komandai. Mažiau futbolu besidomintiems žmonėms kasdien rodoma laida „Įvartis. Euro2020“ šioje situacijoje gali padėti: „Peržiūrėjus mūsų laidą ir gavus tam tikrą informaciją bus lengviau diskutuoti su tais, kurie jau seniai ir kasdien domisi futbolu.“

Nauja „Delfi TV” laida „Įvartis. Euro 2020“ bus rodoma kasdien. Darbo dienomis šią laidą žiūrėkite 18:25 val, šeštadieniais – 09:00 val, o sekmadieniais – 09:30 val. „Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)