„Kauno Žalgirio“ futbolininko sveikatos problemos atsinaujino paskutinės treniruotės Lietuvoje metu, tad buvo priimtas sprendimas E. Girdvainio nesivežti į Šiaurės Airiją.

Ekipos strategui Valdui Ivanauskui paskutinėms pasaulio čempionato atrankos rungtynėms pakvietus tik šešis gynėjus, dabar jo dispozicijoje belieka vos keturi – po sunkios traumos grįžti į rikiuotę nespėjo ir veteranas Saulius Mikoliūnas.

Lietuvos rinktinės gynybos grandį penktadienį sudarys vidurio gynėjai Vytas Gašpuitis ir Benas Šatkus, kraštuose turėtų rungtyniauti Dominykas Barauskas ir Egidijus Vaitkūnas.

„Turime problemų, teks improvizuoti – gaila, bet tokia šiandieninė Lietuvos futbolo situacija“, – nacionalinės komandos treniruočių stovyklos pradžioje pirmadienį sudėties spragas komentavo V. Ivanauskas.


Primename, kad dėl sveikatos problemų rinktinėje taip pat nebus gynėjų Edgaro Utkaus, Lino Klimavičiaus, Rolando Baravyko.

Penktadienį į kovą su Šiaurės Airijos bendraamžiais pirmoji stos Mariaus Stankevičiaus treniruojama vaikinų rinktinė, Europos vaikinų čempionato atrankos rungtynėse žaisianti 16 val. Lietuvos laiku.

Tuo tarpu vyrų rinktinė kitų metų pasaulio čempionato atrankos ciklą užbaigs 21.45 val. Lietuvos laiku.

Abi rinktinės Šiaurės Airijoje apsistos skirtinguose viešbučiuose, treniruosis bei rungtyniaus skirtinguose stadionuose.

Primename, kad pirmadienį vyrų rinktinė Vilniuje sužais paskutines savo rungtynes šiais metais – LFF stadione kontrolinėje akistatoje susitiks su Kuveito komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)