Normalus susitikimo laikas baigėsi lygiosiomis 2:2, o per pratęsimą įvarčių pelnyta nebuvo.

Milano klubą 18-ą minutę į priekį išvedė Sulley Muntari, bet 59-ą min. rezultatą išlygino Daniele de Rossi. „Inter“ dar kartą pirmavo 83-ą min., kai pasižymėjo Mario Balotelli, bet paskutinę susitikimo minutę Romos futbolininkus išgelbėjo tikslus Mirko Vučiničiaus smūgis.

Baudinių serijoje pasižymėjo M. Vučiničius („Roma“), Zlatanas Ibrahimovičius („Inter“), Julio Baptista („Roma“), M. Balotelli („Inter“) ir Marco Cassetti („Roma“), tačiau Milano ekipos sirgalių širdys nusirito į kulnus, kai Dejanas Stankovičius („Inter“) pasiuntė kamuolį į skersinį.

D. De Rossi („Roma“) ir Maxwellas („Inter“) realizavo savo baudinius, o Francesco Totti („Roma“) taip pat smūgiavo į vartų konstrukciją. Tada įmušė Estebanas Cambiasso („Inter“), Davidas Pizarro („Roma“) ir Luisas Antonio Jimenezas („Inter“), o Juano („Roma“) smūgį atlaikė milaniečių vartininkas Julio Cesaras. Paskutinis prie 11 metrų atžymos stojo Javieras Zanetti („Inter“), kuris ir išplėšė pergalę Milano klubui.

„Inter“ ir „Roma“ žaidė visos pastarosiose trejose Italijos supertaurės rungtynėse ir visas jas laimėjo Milano futbolininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją