- Italijoje, su metų pertrauka, jūs jau nuo 2011 metų. Ar jau pripratote prie šios šalies ir joje žaidžiamo futbolo?

- Taip, Italijoje esu jau ketvirti metai, tad galiu pasakyti, kad tikrai pripratau ir prie šalies - pačių italų ir aplinkos, ir prie itališko futbolo. Išmokau kalbą, todėl dabar viskas daug lengviau nei pradžioje.

- Per tuos metus, kai turite sutartį su „Roma“ ekipa, buvote paskolintas keturiems klubams. Kuris iš jų jums paliko geriausią įspūdį?

- Kiekvienoje iš komandų gavau naudingos patirties. Tiek teigiamos, tiek neigiamos, tačiau jaunam žaidėjui viskas yra patirtis, tiek aikštėje, tiek gyvenime, todėl dėl to džiaugiuosi. O didžiausią įspūdį paliko, manau, jog dabartinis klubas, vien dėl to, kad tai aukščiausio lygio komanda, kurioje jau sužaidžiau ne vienerias rungtynes.

- Šiuo metu atstovaujate „Ascoli“ komandai, kuri žaidžia „Serie B“ lygoje. Kaip vertintumėte šių pirmenybių lygį?

- Nėra net ką kalbėti – pirmenybių lygis yra labai aukštas. Pirmaujančios komandos yra „Seria A“ lygio, čempionate didžiulė konkurencija, pilni stadionai žiūrovų, televizijos. Lygis tikrai yra pats aukščiausias.

- Pirmus tryliką turų praleidote ant suolo, tačiau paskutinius septynis susitikimus jau buvote pagrindinis ekipos vartininkas. Jūsų asmenine nuomone, kas lėmė dabartinį trenerio pasitikėjimą?

- Tiesiog pagrindinis vartininkas patyrė traumą ir aš sulaukiau savojo šanso. Dabar aš nuolatos žaidžiu ir tuo džiaugiuosi. Džiugu, kad apskritai gavau savo šansą, nes viskas galėjo susiklostyti ir kitaip.

- Kaip vertintumėte besibaigiančius 2015 metus savo asmeninėje karjeroje ir kokius tikslus sau keliate ateinantiems metams?

- Na, man asmeniškai metai baigiasi, kai baigiasi sezonas, o čia keičiasi tik kalendoriniai metai. Šiuo metu sezono vidurys, todėl mažai ką galima komentuoti, tačiau galiu dar kartą pasikartoti, kad labai džiaugiuosi galėdamas žengti į aikštę kiekvienose varžybose „Serie B“ čempionate. Ne kiekvienas vartininkas pasiekia tokio lygio pirmenybes, tad džiaugiuosi šia patirtimi. Ateityje tikiuosi visada būti pasiruošęs, išnaudoti kiekvieną suteiktą šansą ir, be abejo, sėkmingai užbaigti čempionatą su komanda.

Šaltinis
Temos
Futbolo portalo EuroFootball.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip perduoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško EuroFootball.lt administracijos sutikimo griežtai draudžiama.
www.EuroFootball.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)