Apie nemalonią situaciją 26-erių krašto gynėjas iš Vokietijos, kuriam dešimčia metų vyresnis portugalas yra didelis futbolo autoritetas, papasakojo neseniai išleistoje savo autobiografijoje.

2019-aisiais Italijos taurės turnyro ketvirtfinalyje „Atalanta“ netikėtai eliminavo tuo metu lygių šalyje neturėjusį „Juventus“.

„Po rungtynių pabandžiau įgyvendinti savo svajonę gauti Ronaldo marškinėlius. Finaliniam švilpukui nuaidėjus neskubėjau švęsti su komandos draugais, o patraukiau tiesiai prie Cristiano. Paprašiau apsikeisti marškinėliais, bet jis nė nepažvelgęs į mane atkirto: „Ne!“

Nuėjau šalin ir pasijutau visai menkas. Raudonavau iš gėdos ir dairiausi, ar niekas nepamatė, kas nutiko. Norėjau nuslėpti šią situaciją“, – prisiminė R. Gosensas.

Vis dėlto ilgai raudonuoti jam nederėjo – vokietis pats tapo viena „Serie A“ pirmenybių žvaigždžių.

Šiuo metu jis yra rezultatyviausias gynėjas visame čempionate (9 įvarčiai, 5 rezultatyvūs perdavimai), o trečią vietą užimanti „Atalanta“ (58 taškai) lenkia tą patį „Juventus“ (56 tšk.) su C. Ronaldo priešakyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)