Čempionų titulą ginanti „AC Milan“ išvykoje rezultatu 2:1 (1:0) įveikė Genujos „Sampdoria“ ekipą. Čempionai puikiai pradėjo rungtynes ir jau 6 minutę Junioras Messiasas išvedė „AC Milan“ į priekį.

Tačiau antrojo kėlinio pradžioje „Milan“ žaidėjas Rafaelis Leao užsidirbo antrą geltoną kortelę ir svečiai liko mažumoje. O 57 min. „Sampdoria“ žaidėjas Filipas Djuricicius puikiu smūgiu galva nukreipė kamuolį į svečių vartų tinklą ir išlygino rezultatą.

Visgi po 10 minučių arbirtas paskyrė 11 metrų baudinį į „Sampdoria“ vartus, o Olivier Giroud tiksliu smūgiu nukalė Milano ekipos pergalę.

Tuo metu „Napoli“ futbolininkai tik po vėlyvo įvarčio savo aikštėje 1:0 palaužė „Spezia“ vienuolikę. Luciano Spalleti auklėtiniai visas rungtynes atakavo varžovų vartus, bet pasižymėti suigebėjo tik 89 minutę, kai savo šansu pagaliau pasinaudojo Giacomo Raspadori.

89 min. pelnytas įvartis nulėmė ir Milano „Inter“ pergalę. „Inter“ savo aikštėje 1:0 įveikė „Torino“ futbolininkus, o vienintelį įvartį pelnė Marcelo Brozovičius.

Per šešerias rungtynes po 14 taškų surinkusios „Napoli“ ir „AC Milan“ ekipos pakilo į „Serie A“ viršūnę, bet sekmadienį iš pirmos vietos jas gali išstumti Bergamo „Atalanta“.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Šeštadienio vakarą vykusiose „Ligue 1“ rungtynėse čempionato lyderiai „Paris Saint-Germain“ futbolininkai namuose rezultatu 1:0 palaužė turnyrinės lentelės apačioje esančią „Brest“ ekipą.

Vienintelį rungtynių įvartį 30 minutę po Lionelio Messi perdavimo pelnė Neymaras. Beje, 70 min. „Brest“ galėjo išlyginti rezultatą, Islamo Slimano smūgį nuo 11 metrų žymos atrėmė PSG vartininkas Gianluigi Donnaruma.

Po 7 turų 19 taškų turinti PSG ir toliau žengia pirmoje turnyrinės lentelės pozicijoje, 5 taškus surinkusi „Brest“ užima 17 vietą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją