„Borussia“ futbolininkai jau pirmajame kėlinyje įrėžė įrašą į Vokietijos futbolo rekordų knygas. Dortmundo ekipa – pirmoji DFB taurės pusfinalyje dar prieš pertrauką įmušė 5 įvarčius.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Giovanni Reyna (16 min. ir 23 min.), Marco Reusas (26), Thorganas Hazardas (32) ir Jude'as Bellinghamas (42). Tuo visiškai pasitenkinę „Borussia“ futbolininkai antrajame kėlinyje nepasižymėjo.


Istorinės pergalė džiaugsmą aptemdė kraupi Mateu Morey trauma. Antrajame kėlinyje vos 10 minučių po keitimo sužaidęs 21 metų ispanas liko gulėti ant vejos, rankomis sugriebęs dešinės kojos kelį.


Kelias minutes iš skausmo rėkęs saugas vertė kolegas iš baimės gūžtis. Futbolininkui buvo suteikta medicininė pagalbą ir jis neštuvais išgabentas iš aikštės.

DFB taurės finalas vyks gegužės 13 dieną Berlyne. „Borussia“ šių varžybų titulą yra laimėjusi 4 kartus, o „RB Leipzig“ kol kas taurės nėra iškovojusi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)