„Numaukite bavarams klešnes“ – tokiomis skanduotėmis svečius iš Miuncheno pasitiko 11-ą vietą Bundeslygoje užimančios „Bochum“ komandos sirgaliai. Pastarųjų numylėtiniai nenuvylė.

8500 žiūrovų tapo istorinės „Bayern“ nesėkmės, o kartu ir vietos ekipos triumfo liudininkais.

Nuo pat dvikovos pradžios daug aktyviau žaidę aikštės šeimininkai pasiuntė tituluotus varžovus į nokautą jau pirmajame kėlinyje, per kurį pelnė 4 įvarčius.

Tuo pačiu „Bochum“ tapo pirmąja komanda nuo 1975 metų, kuri žaisdama prieš „Bayern“ Bundeslygoje jau pirmajame kėlinyje pelnė 4 įvarčius.

Paskutinį kartą tai prieš 47 metus buvo pavykę įgyvendinti Frankfurto „Eintracht“ futbolininkams, kurie per pirmąją dvikovos dalį pelnė 5 įvarčius.


Nugalėtojams įvarčius pelnė ir savus sirgalius į euforiją pasiuntė Christopheris Antwi-Adjei (14 min.), Jurgenas Locadia (38), Cristianas Gamboa (40) ir Gerritas Holtmannas (44).

Visi keturi „Bochum“ įvarčiai buvo pelnyti po Roberto Lewandowskio taiklaus šūvio 9-ą rungtynių minutę. Lenkas pelnė ir paskutinį šios dvikovos įvartį 75-ąją minutę, tačiau tai mažai guodė.

Įdomu, kad prieš pat rungtynių pradžią stadione dingo elektra – neveikė nei švieslentė, sirgaliai negalėjo nusipirkti dešrelių ir alaus, nes apmokėjimo sistema – skaitmeninė.

Elektra buvo dingusi visame rajone šalia stadiono, nepaisant to, rungtynės prasidėjo laiku. Suskubusios į pagalbą techninio aptarnavimo tarnybos po 20 minučių sugebėjo sugrąžinti eletrą.

Kitos rungtynės:

Menchengladbacho „Borussia“ 3:2 „Augsbrug“

Frankfurto „Eintracht“ 0:2 „Wolfsburg“

„Freiburg“ – „Mainz“ 1:1

„Greuther Furth 2:1 Berlyno „Hertha“

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją