Bene daugiausiai intrigos šeštadienį padovanojo Alytaus „Dainavos“ ir Mažeikių „Atmosferos“ akistata.

Nors pernai dzūkai be gailesčio nušlavė „Atmosferą“ nuo žemės paviršiaus įmušdami net 9 įvarčius, nuo to laiko ir Nemune, ir Ventoje nemažai vandens nutekėjo, komandos gerokai pasikeitė, o ypač tai pasakytina apie žemaičius. Ekipą papildę tokie patyrę vilkai kaip Marius Papšys, kurie jau vien savo vardais ir karjeros gairėmis kelia pagarbą ir nerimo jausmą varžovams.

„Dainavos“ gretose pasikeitimų taip pat yra, tačiau komanda ir toliau išlieka viena iš pretendenčių į A lygos bilietą.

Tarsi tą patvirtindami alytiškiai jau 16 minutę turėjo puikią progą išsiveržti į priekį, bet saugas Titas Vitukynas nerealizavo nei pirmo 11 metrų baudinio, nei pakartotinio – abu bandymus atrėmė vartininkas.

Visgi kėlinio pabaigoje, 44 min., po įspūdingo Gusto Zabitos šūvio iš toli kamuolys tarsi meteoras įlėkė į „Atmosferos“ vartus – 1:0.

Po pertraukos svečiai atkuto ir 73 min. gražiu smgiu galva rezultatą išlygino Algimantas Bačanskis – 1:1.

Tiesa, „Dainavai“ pavyko išnešti sveiką kailį, nes 90 min. po kampinio pergalę išplėšė Lukas Genevičius.

Rungtynių vaizdo įrašas (įvarčiai – 45.40 min., 1:14.45 val. ir 1:32.40 val.):

Kituose šeštadienio mačuose Kauno „Hegelmann Litauen“ net 4:0 (1:0) pranoko Vilniaus BFA, o Kretingos „Minija“ 1:2 (0:1) neatsilaikė prieš „Jonavą“.

Pirmoje lygoje šį sezoną kaunasi 14 komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją