„Šiuo metu komandai svarbiausia surasti sprendimą, kaip pritraukti finansus, kurie mums leistų pradėti kitą sezoną. Tačiau jokių greitų finansinių injekcijų tikėtis neverta, todėl klubas apsvarstys visus pasiūlymus mūsų žaidėjams, įskaitant jaunuosius talentus, tam, kad galėtume susimokėti svarbiausias skolas“, – rašoma pranešime.

Neįvardintas klubo šaltinis teigė, kad tokios rimtos situacijos klube dar nebuvo. V. Romanovo valdymo laikotarpis vadinamas triumfo ir tragedijos mišiniu. Klubas tikisi savo žaidėjus parduoti už gerą rinkos kainą, bei sulaukę rėmėjų investicijų, bei pajamų už bilietus pradėti ir kitą sezoną. Situacija susidomėjo iš Škotijos futbolo federacija, kuri stengsis padėti komandai.

Primename, kad verslininkas „Hearts“ klubą įsigijo 2004 metais. Jo valdymo laikotarpiu ekipa nuolat grūmėsi dėl aukščiausių vietų Škotijoje bei du kart laimėjo šalies futbolo taurę, tačiau dažnai įsiveldavo į įvairius skandalus bei nuolat turėjo problemų dėl skolų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)