Pirmose turnyro aštuntfinalio etapo rungtynėse Valensijos „La Mestalla“ stadione šeimininkai iškovojo kuklią pergalę, kai „Sevilla“ futbolininkai suklydo ties savo baudos aikštelės linija ir prarado kamuolį. Netrukus kamuolys atsidūrė po Jonaso kojomis ir šis, suklaidinęs varžovų gynėją, pasiuntė jį į tolimą vartų kampą.

Verta paminėti, jog prieš pat pertrauką „Valencia“ futbolininkai turėjo šansą padvigubinti savo turimą pranašumą, bet progos neišnaudojo. Beje, šiose rungtynėse buvo parodyta net dešimt geltonų kortelių.

Tuo tarpu kitose žaistose rungtynėse kovėsi Ispanijos antros lygos atstovė „Cordoba” komanda ir šalies elito pirmenybėse besivaržantys Barselonos „Espanyol” futbolininkai. Mačą rezultatu 2:1 laimėjo „Cordoba” klubas.

Pirma į priekį šiose rungtynėse išsiveržė „Espanyol” ekipa, kai 39-ą dvikovos minutę įvartį pelnė Sergio Garcia. Tačiau prasidėjus antram kėliniui katalonų komandos narys Francisco Casilla prasižengė savo baudos aikštelėje ir buvo išvarytas iš aikštės. Laimei, į skirto vienuolikos metrų baudinio varžovai iš Kordobos realizuoti nesugebėjo.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos, šeimininkai pagaliau rado spragą svečių gynyboje ir, po tikslaus Borja Garcia smūgio, rezultatas tapo lygus 1:1. O dar po keturių minučių galutinį tašką šiame mače padėjo Carlosas Caballero Perezas - 2:1.

Rezultatai:

„Valencia“ 1 – 0 „Sevilla“

33' [1 - 0] Jonas

„Cordoba“ 2 – 1 „Espanyol“

39' [0 - 1] Sergio Garcia
81' [1 - 1] Borja Garcia
85' [2 - 1] Carlos Caballero Perez

51' Francisco Casilla („Espanyol“) - raudona kortelė
54' Pepe Diaz („Cordoba“) - nerealizavo 11 metrų baudinio