Aiškūs poros autsaideriai namuose laimėjo po pratęsimo 2:1.

„Real“ pasižymėjo pirmieji, kuomet 45-ą min. po Marcelo perdavimo kamuolį į vartus nukreipė Ederis Militao.

Tačiau 80-ą min. svarstykles išlygino Jose Solbesas, o 115-ą min. pergalingą tašką padėjo Juananas.

Nors Zinedine'as Zidane'as išbandė ir keletą atsarginių, „Real“ strategas trečiadienį vakare į aikštę metė daugumą savo žvaigždžių, kurios neišgelbėjo svečių nuo sensacingo antausio.

Negana to, „Alcoyano“ pratęsime sugebėjo išplėšti pergalę, nors turėjo žaidėjo deficitą – 110-ą min. antrą įspėjimą užsidirbo tik po keitimo ant vejos žengęs Ramonas Lopezas.

Kitose rungtynėse San Sebastiano „Real Sociedad“ 2:0 susitvarkė su „Cordoba“. Abu įvarčius pelnė Willianas Jose.

Tuo metu Italijos „Serie A“ lygoje buksuojantis čempionas Turino „Juventus“ iš anksto apsidraudė, kad šiame sezone neliktų be titulų.

Mače dėl Supertaurės Andrea Pirlo auklėtiniai 2:0 įveikė „Napoli“.

64-ą min. nugalėtojams persvarą suteikė Cristiano Ronaldo, o 80-ą min. neapoliečiai nepasinaudojo idealia proga grąžinti status quoLorenzo Insigne nerealizavo 11 m baudinio.

Pačioje susitikimo pabaigoje – penktą pridėtą antro kėlinio minutę – „Juventus“ pergalę įtvirtino Alvaro Morata.

Supertaurę „senoji senjora“ laimėjo devintą kartą, o šiame sezone trenerio karjerą pradėjęs A. Pirlo šventė pirmą titulą kaip strategas.

Savo ruožtu, C. Ronaldo pelnė 760-ąjį įvartį oficialiose rungtynėse, skaičiuojant pasirodymus tiek klubuose, tiek Portugalijos rinktinėje.

Taip puolėjas tapo ginčytinu pasaulio rekordininku, aplenkęs jau Anapilin iškeliavusį praėjusio amžiaus žaidėją iš Čekijos Josefą Bicaną, kurio sąskaitoje buvo 759 įvarčiai.

Tiesa, pastarasis yra pelnęs ir daugiau įvarčių, tik varžybose, dėl kurių statuso nėra sutariama. Be to, dvi Brazilijos legendos – Pele ir Romario – skaičiuoja per karjerą sumušusios net daugiau nei po tūkstantį įvarčių, įskaitant ir draugiškas rungtynes.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)