Nenuostabu, kad jau diskutuojama, kas taps L. Enrique įpėdiniu. Darbo katalonų ekipoje gali imtis 53 metų Ronaldas Koemanas (šiuo metu treniruoja „Everton“), 56 metų Jorge Sampaoli („Sevilla“), tačiau sąrašo viršuje yra 49 metų Juergenas Kloppas („Liverpool“). Tai pabrėžia leidiniai „El Mundo Deportivo“ ir „Daily Mirror“.

Jei taip nutiktų, J. Kloppas taptų trečiuoju vokiečiu, vairuosiančiu „Barcelona“ laivą. Prieš tai katalonus treniravo Hennes Weisweileris (1975 – 1976 metais) ir Udo Lattekas (nuo 1981 iki 1983 metų).

Tiesa, J. Kloppas turi sutartį su „Liverpool“ iki 2022 metų. Pirmoje sezono dalyje vokiečių specialistas „raudonųjų“ buvo nešiojamas ant rankų, tačiau vėliau per penkias savaites savo „dievuko“ statusą jis prarado.

Mat „Liverpool“ iškovojo tik vieną pergalę per 10 rungtynių, iškrito iš lygos taurės ir FA taurės varžybų, nukrito į „Premier“ lygos 5-ą vietą.

Žinoma, tai pastebėjo ir ispanai, tačiau ten, atrodo, labiau vertinami jo pasiekimai su Dortmundo „Borussia“ komanda. Įdomu, kad J. Kloppas yra „Barcelonos“ fanas. Ar jam pavyks tapti „blaugranos“ dalimi?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)