Įdomu tai, kad nuo 18 minutės šeimininkai pirmavo minimalia persvara 1-0. Po Romaino Hamouma pelnyto įvarčio atrodė, jog šiame susitikime poros favoritas varžovams didesnių vilčių nesuteiks ir ramiai iškovos pergalę.

Deja, taip neatsitiko. 63 minutę mače pusiausvyrą atstatė Martinas Braithwaite‘as, o 75 minutę po rezultatyvaus Serge Auriero perdavimo įvartį į varžovų vartus įmušė Issiaga Sylla ir svečiai iškovojo netikėtą pergalę.

Rezultatas:

„Saint-Etienne“ 1 – 2 „Toulouse“
18‘ [1 – 0] Romain Hamouma
63‘ [1 – 1] Martin Braithwaite
75‘ [1 – 2] Serge Auriero

Pamplonos „Osasuna“ ekipa nutraukė keturių iš eilės pralaimėjimų seriją Ispanijos „La Liga“ čempionate. Penktojo turo mače puikiai žaidę baskai savo žiūrovų akivaizdoje nukovė lygos naujokę „Elche“ vienuolikę rezultatu 2:1 ir iškovojo pirmuosius taškus.

Rezultatas:

„Osasuna“ 2 – 1 „Elche“
16‘ [1 – 0] Emiliano Armenteros
48‘ [2 – 0] Oriol Riera
88‘ [2 – 1] Edu Albacar

Sezono pradžioje nestabilų žaidimą demonstruojanti „Monchengladbach“ ekipa pratęsė tradiciją ir po nesėkmės praėjusiose rungtynėse reabilitavosi kitame mače. Penktadienio vakarą trenerio Lucieno Favre auklėtiniai namuose, šeštajame „Bundesliga“ pirmenybių ture, privertė rezultatu 4:1 pasiduoti lygos naujoką Braunšveigo „Eintracht“ klubą.

Rezultatas:

„Monchengladbach“ 4 – 1 „Eintracht Braunschweig“
22‘ [1 – 0] Ozcar Wendt
31‘ [2 – 0] Raffael
58‘ [2 – 1] Mirko Boland
72‘ [3 – 1] Max Kruse (iš 11 metrų baudinio)
76‘ [4 – 1] Raffael

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)