Diego Simeones auklėtiniai po aštuonių pergalių iš eilės buvo priversti tenkintis lygiosiomis 2:2 (1:1) su Vigo „Celta“.

Abu įvarčius šeimininkams pelnė rezultatyviausias šio sezono „La Liga“ futbolininkas 34-erių metų urugvajietis Luisas Suarezas, pasižymėjęs 45 ir 50 minutėmis.

7 įvarčius per pastaruosius 4 mačus, o iš viso – net 16 per 17 savo pasirodymų sumušęs L. Suarezas trimis tiksliais smūgiais lenkia Lionelį Messį.

Tiesa, šį kartą Luiso dublio „Atletico“ pergalei nepakako: „Celtai“ tašką padovanojo šūviai, kuriuos atliko Santi Mina (13 min.) ir Facundo Ferreyra (90 min.).

Nepaisant to, raudonai-balti su 51 tašku ir toliau tvirtai pirmauja čempionate. Jie 8 taškais lenkia vienu susitikimu daugiau susižaidusią „Barceloną“ ir Madrido „Real“ (abu – po 43 taškus).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)