„Barcelona“ patyrė netikėtą pralaimėjimą 0:1, nusileidusi San Sebastiano „Real Sociedad“ futbolininkams, o netrukus socialiniame tinkle „Twitter“ A. Arbeloa parašė: „Kaip kartais sunku laimėti žaidžiant prieš 11 žaidėjų Puiki pergalė!“.

Gynėjas turėjo omenyje faktą, kad pastaruoju metu „Barcelona“ komandai teisėjai ir varžovai įteikia „dovanėlių“ – oponentai šalinami iš aikštės ir katalonai rungtynes baigia turėdami žaidėju daugiau. Taip nutiko ir UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynėse savaitės viduryje, kuomet arbitras už dvi geltonas korteles pašalino Madrido „Atletico“ puolėją Fernando Torresą. Viskas baigėsi tuo, kad po pertraukos „Barsa“ iškovojo pergalę 2:1.

Neilgai trukus varžovui įgėlė ir G. Pique. „Aš nemanau, kad žaidėjas, kuris komandos starto sudėtyje pasirodė vos vieną kartą per 32 rungtynes, yra vertas kažkokio atsakymo“.

A. Arbeloa kirto atgal. „Teisybė skaudina?“.

Netrukus abu futbolininkai apsikeitė dar keliomis kandžiomis frazėmis – to pakako, kad Ispanijos žiniasklaidoje kiltų tikra audra.

Sirgaliai vėl diskutuoja, ar „Barcelona“ pastaruoju metu iš tikrųjų nėra pernelyg mylima arbitrų, pasigirdo raginimų abiems futbolininkams liautis, kadangi vieši ginčai garbės žvaigždėms tikrai nedaro.

Po pastarojo turo „Barca“ (76 tšk.) prieš Madrido „Atletico“ (73 tšk.) turi tik trijų, o prieš „Real“ (72 tšk.) – keturių taškų pranašumą. Iki sezono pabaigos liko dar 6 turai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)