Ispanijos čempionai daugiau nei 80 minučių bergždžiai šturmavo „Valladolid“ vartus, bet galiausiai savo tikslą pasiekė. 83 minutę į šeimininkų vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį užtikrintai realizavo K. Benzema. Be to, šiame epizode raudona kortelė buvo parodyta emocijų nesuvaldžiusiam „Valladolid“ puolėjui Sergio Leonui.

89 min. K. Benzema pelnė antrą įvartį ir įtvirtino „Real“ pergalę. Priminsime, kad 35 metų puolėjas su Prancūzijos rinktine ketino dalyvauti Katare vykusiam pasaulio čempionatui, bet dėl traumos buvo priverstas čempionatą praleisti.

Po šių rungtynių Carlo Ancelotti auklėtiniai Ispanijos čempionate pakilo į pirmą turnyrinės lentelės poziciją. Tiesa, laipteliu žemiau esanti „Barcelona“ atsilieka tik vienu tašku ir yra sužaidusi vienomis rungtynėmis mažiau.

Kitose penktadienio „La Liga“ rungtynėse „Sevilla“ išvykoje 1:1 sužaidė su „Celta Vigo“ futbolininkais, „Cadiz“ tokiu pat rezultatu baigė susitikimą su „Almeria“, o „Getafe“ 2:0 nugalėjo „Mallorca“ ekipą.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją