Lygiosios nepadėjo JAV rinktinei tvirčiau pajusti rankoje kelialapį į pasaulio čempionatą, tačiau ji išlieka trečioje CONCACAF (Šiaurės, Centrinės Amerikos ir Karibų asociacijų futbolo konfederacija) finalinio etapo vietoje.

Bilietą į Rusiją kitais metais pelnys geriausios trys iš šešių CONCACAF komandų. Ketvirtą vietą užėmusi rinktinė turės žaisti papildomas atrankos rungtynes namie ir išvykoje su Azijos atrankoje penktą vietą užėmusia ekipa.

Amerikiečiai galėjo šoktelėti į antrą vietą, tačiau su 8 taškais susilygino su antroje vietoje esančia Kosta Rika, o Meksika tvirtai pirmauja su 14 taškų. Abi sekmadienį žaidusios komandos pratęs atrankos kovas rugsėjo 1-ą dieną – Meksika žais su Panama, o JAV lauks Kosta Rikos futbolininkų.

„Turėjome šansą išplėšti tris taškus šiandien, – kalbėjo JAV rinktinės strategas Bruce'as Arena. – Trūko visai nedaug, tačiau didžiuojuosi rezultatu. Gaila, nes žaidėme 90 minučių, kad laimėtume, o ne kad nepralaimėtume. Abi komandos turėjo daug progų“.

6-ą minutę M. Bradley išvedė JAV rinktinę į priekį, kai smūgiu iš 35 m pasiuntė kamuolį į varžovų vartų tinklą. Amerikietis puikiai įvertino situaciją – meksikiečių vartininkas Guillermo Ochoa tuo metu buvo per toli nuėjęs nuo vartų.

„Kai čia laimi tašką, tuomet viską padarei gerai, – po rungtynių komentavo M. Bradley. – Kiekvienas žaidėjas daug atidavė šiose rungtynėse, manau, galėsime tai pratęsti ir vėliau“.

23-ą minutę Carlosas Vela išlygino rezultatą po Chicharito perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)